Dobrodošli

Savršenstvo na prvi pogled...

Hvar. Prekrasan grad bogatog i slojevitog kulturno-povijesnog nasljeđa koji posjetiteljima nudi jedinstvenu kombinaciju opuštenosti i jednostavnosti otočke svakodnevice, mondenih izlazišta i raskošne mediteranske prirode. Okrenut ka jugu i okupan suncem gotovo cijele godine, Hvar je neiscrpna riznica nezaboravnih prizora, avantura i ugođaja koji baš nikoga neće ostaviti ravnodušnim. 

U samom središtu grada, tek pokoju minutu hoda udaljen od slikovitog hvarskog trga, takozvane Pjace, te Arsenala, Tvrđave i marine, nalazi se apartman BIFORA, koji baš kao i sam grad Hvar objedinjuje najbolje od oba svijeta - neodoljivi šarm starog i sav luksuz modernog i novog. 

Smještena u Palači Jakša izgrađenoj na prijelazu iz 17. u 18. stoljeće, BIFORA svoje ime zahvaljuje prvom okomito podijeljenom prozorskom otvoru u regiji, s kojeg se pruža savršen pogled na stare krovove ovog srednjovjekovnog grada. 

Obnovljen u skladu sa svim restauratorskim zahtjevima, luksuzni apartman BIFORA opremljen je kako bi udovoljio željama i standardu najzahtjevnijih gostiju, te vam pružio priliku za odmor o kakvom ste do sada samo maštali i kojeg ćete zasigurno pamtiti cijeli život.